12 Nisan 2012 Perşembe

CALVİN KLEİN BAYAN KEMERLERİ

Aksesuarlar hanımlar için önemli eşyaları arasındadır. Modayı takip eden şıklığından vazgeçmeyen hanımlar için her ayrıntı önemlidir. Calvin Klein kemerler şıklığınıza şıklık katacaktır.
Calvin Klein markası dünyada tanınan bilinen kalitesinden ödün vermeyen köklü bir markadır.  Yeni kemer modelleri tasarımı ve renk seçenekleri ile müşterilerin beğenisine sunulmuştur. Kıyafetlere uyumu ve kullanışlı olma özelliği ile her zevke hitap eden kemerler cazip fiyat avantajı sunuyor. Calvin Klein bir çok ürün seçeneğine sahip ve müşteri memnuniyeti gözeten firmalar arasındadır. Sizlerde güzel ve şık giyinmeyi aksesuar kullanmayı seviyorsanız Calvin Klein bayan kemerleri iyi bir seçim olabilir. Bizler sizlere fikir verebilecek birkaç model paylaşıyoruz ancak model çeşitleri o kadar fazla ki kendi tercihinizi sizler yapabilirsiniz.
Calvin Klein Bayan Kemerleri

10 Nisan 2012 Salı

PATATES SALATASI

Patates Salatası
4 Haşlanmış patates
3 Haşlanmış yumurta
8 Kornişon turşu
6 Yeşil soğan
1 Tutam dereotu
1 Tutam maydanoz
2 Çorba k. Zeytinyağı
Tuz, Karabiber
Sos için:
1 Kase yoğurt
2 Çorba k. Zeytinyağı
2 Diş sarımsak
Hazırlanışı:
               Patatesler ve kornişon turşular küp küp doğranır karıştırma kabına alınır. Yeşil soğan, dereotu, maydanoz ince ince kıyılıp karıştırma kabına ilave edilir. Zeytinyağı gezdirilip tüm malzeme karıştırılır.
 Bir kasede yoğurt, sarımsak, zeytinyağı, tuz karışımı iyice çırpılır. Patatesli karışım servis tabağına alınır üzerine yoğurtlu sos gezdirilir.
Yumurtalar küp küp doğranır salatanın üzerine yayılır. Kıyılmış dereotu serpilir pul biber serpilir ve servis yapılır,

9 Nisan 2012 Pazartesi

PASKALYA ÇÖREĞİ


Malzemeler:
2 Yumurta
1/2 P. Margarin
1Sb. Süt
1/2 Sb. Sıvıyağ
30 Gr.Yaş maya
1 Çorba k. Toz şeker
1 Tatlı k. Tuz
3 Tatlı k.Mahlep
4 Sb. Un
Üzeri için:
1 Yumurta srısı

1 Sb. File fındık
Hazırlanışı:
      Bir kasede ılık süt ve maya karıştırılıp mayanın erimesi sağlanır. Karıştırma kabına eritilmiş maya süt karışımı alınır. Yumurtanın bir tanesinin sarısı ayrılır ve yumurtalar maya süt karışımına ilave edilir. Yumuşak margarin sıvıyağ ilave edilir çırpılır. Una şeker, mahlep,tuz kuru olarak karıştırılır ve sıvı karışıma ilave ederek yoğrulur.

Kulak memesi kıvamında ele yapışmayan bir hamur elde edilir. Hamur eşit bezelere bölünüp rulolar yapılır.Rulolardan üçer tane ayrılır ve saç örgüsü şeklinde örülür yağlanmış tepsiye dizilir. Tepsi mayası gelen çöreklerin üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürülür kıyılmış fındık serpilir ve önceden ısıtılmış 190 C li fırında pişirilir.
Not: Çörekleri örmeniz şart değil istediğiniz şekli vererek hazırlayabilirsiniz.