2 Mayıs 2012 Çarşamba

GUERLAİN INSOLENCE PARFÜM

Güzel kokuların insanları cezbeden bir yanı vardır. Çok geniş bir yelpazeye sahip olan parfüm dünyası yenilikleri araştırarak yeni kokular piyasaya sunuyor. GUERLAİN INSOLENCE Marka parfüm kendisini özel hissedenlerin tercih ettiği bir parfüm dür.
GUERLAİN INSOLENCE parfümü diğer parfümlerden ayıran özelliği kalitesi ve çok çeşitli kokulara sahip olma özelliğidir. Bir markanın kokusunu biliyorsanız onu kolaylıkla tanırsınız. GUERLAİN INSOLENCE parfümleri teninize uyumlu kokuyu seçerek tercih edebileceğiniz ender kokuları bir arada buluşturan bir markadır.
Guerlain Insolence Parfüm



Parfümlerde aranılan özellik ferahlatıcı kendinizi zinde ve yenilenmiş hissedebileceğiniz kalıcı kokular olmasıdır. Kozmetik alanında kaliteli ürünler seçmek sizlerin elindedir. Piyasada bulunan bir çok deodorant ya da parfüm kalıcı kokular taşımamaktadır. Üzerinize sıktığınız parfümün kokusu bir süre sonra kaybolur GUERLAİN INSOLENCE parfüm sizleri bu tip sorun yaşamaktan kurtarıyor. Sizlerde kalıcı ve kaliteli parfümleri tercih ediyorsanız GUERLAİN INSOLENSE tercih edebilirsiniz. Özel bayanların özel parfümü olmalıdır. Sizleri diğer insanlardan ayıracak özelliklerinizin yanı sıra kokunuz da farkınızı ön plana çıkarmalıdır. Kozmetikler hayatımızın bir parçası olduğuna göre kaliteli ürünler tercih etmeliyiz ve kendimizi mutlu edebileceğimiz ürünleri seçmeliyiz.

30 Nisan 2012 Pazartesi

DÜĞÜN ÇORBASI

Düğün Çorbası
Malzemeler:
150 Gr. Kuşbaşı et
1 Yumurta sarısı
1 Limon suyu
2 Çorba k. Un
3 Çorba k. Margarin
Tuz
Hazırlanışı:
      Et yeteri kadar su ilavesi ile haşlanır. Tencereye margarin ve un alınır unun kokusu çıkana kadar kavrulur. Kavrulan unun üzerine haşlanmış etin soğuk suyu yavaş yavaş ilave edilir. Suyu ilave ederken topaklanmaması için çırparak ilave ediyoruz.
Karıştırarak suyun kaynaması sağlanır. Su kaynayınca didiklenen et tencereye alınır. Bir kasede yumurta sarısı limon suyu sıcak su çırpılır. Karışım çırpılarak tencereye eklenir karıştırılır. Bu sayede çorbanın kesik kesik olmasını engellemiş oluruz. Çorbaya tuz ilave edilir bir iki taşım kaynayınca ocaktan alınır. Çorbanın üzerine arzuya göre kızdırılmış tereyağ pul biber karışımı gezdirilerek servis yapılır.